Facebook E-mail
magnify
Home Reporty Uničov – Šumperk (hokej, 21. 11. 2010)

Uničov – Šumperk (hokej, 21. 11. 2010)

Publikované dne 22.11.2010 podle v Reporty

Dlouho dopředu se domlouváme, že derby v Uničově nezůstane z naší strany bez povšimnutí. Kujeme plány, nakonec bohužel nevyrábíme žádné choreo, ale vynahrazujeme to bohatou pyrotechnikou. Dlouho se zdá, že se pojede jen vlakem a auty, nakonec se podařilo naplnit i autobus. Ten vyráží plný, pár lidí jede vlakem, drtivá většina auty.

V Uničově se nás na tribuně postupně shromažďuje přibližně 200 v kotli, další skupinky jsou rozesety po stadionu, jak už bohužel bývá zvykem. I tak v kotli fandících maximálně 40, při pár pokřicích se přidávají další až k číslu snad 100-150, při pokřiku “Deset, deset!” jako jediném pak řvou nejspíš všichni.

Před zápasem byl strach z kontrol, švestky zůstávají nakonec bokem, i když jich po posledním zápase jsou asi tři dodávky. Nejtvrdší fans ze Šumperka zůstávají doma, skládá se ale docela slušná skupina Ultras, která pak výrazně napomáhá při fandění a rozeřvávání kotle. Během utkání nemůže být pochyb o tom, který kotel má převahu. Domácí dali dohromady tak 15 lidí, prakticky ani jednou nebyli v zápase pořádně slyšet.

Po celý zápas poměrně klid, sem tam nějaký pokřik na rozhodčího, “hosté” totiž dle očekávání nestíhali a Mrkva přehlížel jejich pomocné fauly. Červenkův hattrick oslaven několika čepicemi. Po utkání odpáleny dva velké ohně v rohu tribuny, dalších 12 fontán pod sektorem, užita i modrá a žlutá dýmovnice, která však bohužel selhala.

Draci po chvilce rozvah nakonec dělají vláček, i když na ledě soupeře. Po utkání krátká hádka s rolbařem, jinak naprosto pohodový odjezd domů, na který dohlížela hromada policajtů.

Během utkání se na stadionu objevila asi osmičlenná skupinka nějakých juniorů z Olomouce, která si nic nedovolila a po celé utkání pozorovala počínání šumperských fans z uctivé vzdálenosti.

Výjezd ze strany UŠP naprosto skvělý, podpora ze strany UŠP výborná, bohužel řadoví fans se vyjma stabilního jádra kotle nepřipojili. Pyrotechnika povedená, příště snad i s choreem.

Závěrečná děkovačka

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
1 Comment  comments 

Jedna reakce

  1. Koubes

    Mazec!!! Víc takových výletů!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>