Facebook E-mail
magnify
Home Reporty Šumperk – Havířov (hokej, 16. 1. 2011)

Šumperk – Havířov (hokej, 16. 1. 2011)

Publikované dne 18.1.2011 podle v Reporty

Havířovští fans si oblíbili oslovení “Králové ligy”, což nás trochu nahecovalo do blížícího se vzájemného souboje. Z Havířova přijíždí sice menší počet fanoušků než třeba z Prostějova, ale byli podstatně kvalitnější na projevu, zklamáním byla absence choreografie. Důvod nejspíš to, že Šumperk není na ultras úrovni tolik “populárním” rivalem jako jiné celky (Orlová, Prostějov, Přerov atd.)

V pěti lidech připravujeme choreo narážející na to, že Draci vedou ligu a vládnou soutěži. K tomu děláme z kartónů velikosti A2 žlutou korunu na modrém podkladu. Větší rozměr už je vzhledem ke stavbě našeho stadiónu nereálný, i takhle zabral na výšku celý kotel. Trochu nám během utkání narušují význam chorea sami hráči, protože ve chvíli, kdy zvedáme nad hlavu, dostávají Draci gól.

Projev fans poměrně slabší, stadion se probouzí pouze ve druhé třetině, kdy hráči šesti góly rozhodují zápas. I tak Havířovští stále fandí, v této třetině však jejich popěvky zanikají v nadšeném burácení diváků. Bohužel tempo ochabuje a v závěru jsou zase slyšet spíše hosté. Větší část nezkušených lidí v kotli přestává nepochopitelně fandit. Snaha rozjet mexickou vlnu také neúspěšná, i tak nakonec celková spokojenost s výstupem Patriots a asi i Drafans.

V tomhle směru je potřeba ještě dodat, že ostudný je odchod gaučáků ze stadiónu ve chvíli, kdy zápas skončil. Naprostá nechuť lidí hráčům poděkovat sráží a devalvuje výkon hokejistů!!! Mnohým z nás při tomto pohledu vaří krev v žilách, ozývají se i nadávky jednotlivým lidem, kteří opouští stadión.

Projev obou kotlů slušný, i když od toho šumperského se čekal poctivější výkon. I tak je to příslib do budoucna, po chabých zápasech letošní sezóny se projev podstatně zlepšil. Havířovští fanoušci nejlepší, co tu letos byli. Stínem je opětovná buzerace ze strany A.C.A.B. a security, která nenechá hostům volně dýchat.

Choreo

Choreo

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>