Facebook E-mail
magnify
Home Reporty Šumperk – Orlová (hokej, 6. 2. 2011)

Šumperk – Orlová (hokej, 6. 2. 2011)

Publikované dne 7.2.2011 podle v Reporty

Již dopředu víme, že na “milovanou” Orlovou bude připraveno nějaké choreo. Marek Ivan i napodruhé dostal strach do Šumperka vůbec přijet a tak letos oba zápasy u nás vynechal, což zhatilo plány vytvořit speciálně jemu nějaké “opěvné” choreo, nakonec se tedy dohodlo, že se jen oslaví vítězství v základní části soutěže. Výroba byla podstatně méně náročná než choreo na Havířov, nakonec se ale nedaří prezentovat přesně tak, jak bychom si přáli.

K zápasu… Stadion se dlouho plní jen velmi pomalu a jsou obavy, kolik přijde lidí. Prezentace supportu je připravena již na nástup hráčů na led, protože tohle bylo hlavně pro ně. Po domluvě s hlasatelem je zahlášeno, že na led vstupuje celek, který vyhrál základní část 2. ligy, sk. Východ. V té chvíli se zvedá nápis DRACI, LIGY VLÁDCI! DĚKUJEME doprovázený žlutomodrými srdíčky, které se po delší době objevují v rámci chorea. Vše doprovázeno pokřikem HOŠI DĚKUJEM. Po chvilce se nápis schovává a přes sektor se objevuje velká číslice 1 značící umístění klubu v lize, kterou za další chvíli nahrazuje velký pohár, který se však nepodařilo díky slabšímu chápání některých jedinců odprezentovat tak, jak bychom si přáli.

Vstup do utkání je doprovázen překvapivě dobrým ohlasem z tribun, po Haasově brance se na chviličku přidává i druhá strana. Hostující sektor zaplnilo asi 15 fandů s jedním bubnem, kteří ale fandili sporadicky a prakticky během celého utkání je nebylo slyšet. Fandit se z nich snažilo tak 5 lidí, zbytek postával se založenýma rukama, ve třetí třetině už pak všichni.

Nejslabší support z naší strany přichází ve druhé třetině, kdy je hra kluků kostrbatá a opět se ukázalo, že na kraji kotle stává naplavenina, která fandí, jen když se vyhrává (něktěří ani tak ne, třeba “Sparťan”, který umí jen pořvávat po rozhodčích). Sudí Dědek slízl kritiku hlavně za sekeru na Bošku, kdy Ambruz následně hostujícího hráče odhodil od branky a dostal za to dvě minuty, hosté mohli pokračovat kompletní.

Nejsilnější odezva přišla ve třetí třetině, kdy tomu pomohl výkon týmu (opět bych se mohl opakovat o fandění jen když se daří). V závěru se přidávala celá hala, tentokrát si hráči zasloužili i slušný počet diváků na tribunách při děkovačce. Kotlík hostů se pakoval pryč hned po siréně, někteří nevydrželi nápor nervů a opustili halu už při brankostroji v závěru utkání.

P.S.: Díky třem lidem za účast na tvorbě chorea

P.S.: Rozhodčí Dědek po utkání v hospodě vysvětloval, že při vyloučení Ambruze neměl na vybranou, protože napadl hráče, který se snažil dohrát kotouč, který ležel vedle Bošky. Asi už pan rozhodčí jaksi přehlédl, že to dohrávání bylo umocněno sekerou přes chrániče brankáře…

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>