Facebook E-mail
magnify
Home Reporty Šumperk – Opava (hokej, 15. 2. 2011)

Šumperk – Opava (hokej, 15. 2. 2011)

Publikované dne 17.2.2011 podle v Reporty

Přípravy na začátek play-off se nesou v duchu vymýšlení chorea, ale nakonec se díky neschopnosti většiny lidí domluvit se mnoho věcí nerealizuje. Série s Opavou se očekává všeobecně s nejistotou, jak nepříjemný nakonec tento soupeř bude, ale první minuty čtvrtfinále ukázali, že náš tým je někde jinde. Nakonec je připraveno několik návrhů chorea, vzhledem k průběhu utkání se od většiny upouští a jediným, co se tedy realizuje, jsou žlutomodré pásy přes kotel i přilehlejší části. Poprvé během utkání se však ukazuje, že pět metrů od kotle jsou lidi již neschopní a nechtějí vůbec spolupracovat! Směrem ke „gaučákům“ majícím problém vynaložit byť sebemenší aktivitu během zápasu ještě prolétne několik sprostých slov.

Přesto na oko vypadá první pokus o toto choreo dobře, neochota některých přesto mrzí. Draci vlétnou do utkání jako urvaní a vedou již po první třetině 4:0. Lidi fandí sami od sebe, přidává se aspoň potleskem druhá strana, která už mnoho let také neumí příliš otevřít ústa a fandit i hlasivkami. Opavští dovezli tak 30 hlav a jsou v sektoru vidět a také slyšet, svou premiéru na šumperském stadionu snad v historii vzájemných zápasů zvládli sympaticky. V dalším průběhu trochu opadá výkon Draků, kteří před vidinou lynče od golema Tichého, který to mydlil hlava nehlava, přes záda i krk, raději odhazují kotouč pryč ze své hole. Opava tak koriguje, přesto kluci v celku v klidu drží zápas pod kontrolou.

Během utkání se snažíme rozjet mexiko, ale fanoušci za střídačkou hostů opět ukázali, že fanoušky nejsou, jen zdechlými diváky bez špetky snahy o to podpořit atmosféru. Výmluvy na to, že nevěděli, že se dělá vlna ať si strčí do prdele, protože všichni měli hlavu vlevo a čuměli jak debilové, co kotel dělá, přidalo se jich tak pět a zbytek se jen úšklebně jak banda kreténů smál. Snaha s takovou chátrou spolupracovat na choreu tak vychází vniveč a tyto tupé jedince budeme do budoucna z plánů na choreografii vynechávat.

Do Opavy je také něco málo přichystáno, ale spíše se příprava směřuje na příští domácí zápas. Snad se lidi trochu probudí a začnou i fandit, když už je jim zatěžko realizovat choreo, co je připravené.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>