Facebook E-mail
magnify
Home Reporty Šumperk – Orlová (hokej, 27. 2. 2011)

Šumperk – Orlová (hokej, 27. 2. 2011)

Publikované dne 27.2.2011 podle v Reporty

Finále druhé ligy konečně začalo, bohužel nebyl moc čas na přípravu chorea. Snad všichni v Šumperku si přáli do finále Přerov, aspoň co nám je známo (a z UŠP všichni), už jen kvůli atmosféře. A ukázalo se, že oprávněně. Orlovská parta diváků v Šumperku nedosahovala ani zdaleka úrovně zaběhnuté u Přerova, dokonce je vymazali ve čtvrtfinále opavští fans a také v semifinále novojičínští, když oba tyto kotle předvedly lepší support  než sebranka provokatérů a tupců z Orlové.

Domlouváme se s ohledem na situaci z Orlové, kde došlo opět na provokace přerovských, nakonec i na jejich napadení, na výrobu transparentu, který jako jediný budeme prezentovat v rámci chorea, protože za víc nám ta banda orlovských nazdárků nestojí. Před začátkem zápasu se tak scházíme a nakonec v solidním počtu nějakých osmi lidí (tři UŠP a zbytek DraFans či neutrál) vytváříme nápis “PŘEROV NENÁVIDÍME, VÁMI POHRDÁME”. Tady bych chtěl poděkovat všem, co dorazili.

Před zápasem nápis vytahujeme za bouřlivého pokřiku posílajícího Orlovou na dovolenou, sektor hostů tupě čumí, Javín na ledě si pak klepe na čelo ihned, co si to přečetl. Asi ví hovno o tom, jak to chodí v Orlové u sektoru hostů.

K zápasu: od samého začátku jsme lepším týmem, první třetina v naší režii, Orlová však bohužel vytěžila z ničeho dva góly. Jejich kotel působí směšně, slyšet je jen bušení do dvou bubnů, prezentují se založnýma rukama a stupidním držením huby.

Od druhé třetiny začnou na nervy hrát rozhodčí, hlavně čároví, kteří překrucují ofsajdy, zakázaná uvolnění a podobně. Moravec pak prezentuje své zkušenosti ostrou sekerou přes kotníky našeho hráče zcela mimo hru, Ivan si klasicky vymodlil faul simulací u modré. Podruhé mu to ve třetí třetině rozhodčí již nesežral, k údivu všech ale jeho veleskok ani neocenil trestem. Vše vrcholí menší roztržkou u střídačky hostů, kdy některým fandům dochází nervy. Po třísknutí jednoho z nich do plexiskla střídačky se zvedá Luka, který zbaven smyslů začne mlátit hokejkou z druhé strany. Bohužel pro něj schytává jen zásah kelímkem s pivem a pak už si dal pokoj.

Z hlediska roztržek mezi oběma sektory vše v poklidu, i když hosté neustále provokují, v poslední třetině zvedají víc prostředníčků než jich snad i v sektoru bylo. Stadión jim odpověděl sborovým “Na dovolenou” a došlo znovu na založení rukou a tupé civění na hru.

Draci v utkání po zásluze vítězí, radost z porážky namachrované Orlové nás těší, věříme, že v Orlové to dopadne znovu v náš prospěch, protože nebýt rozhodčího a více méně šťastných gólů, tak by Orlová neměla nejmenší nárok. Navíc ji podržel Šafránek a to neskutečně.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>