Facebook E-mail
magnify
Home Reporty Šumperk – Orlová (hokej, 3. 3. 2011)

Šumperk – Orlová (hokej, 3. 3. 2011)

Publikované dne 4.3.2011 podle v Reporty

Po nečekaném, i když ve snech toužebně očekávaném vítězství v Orlové jsme doma přivítali ve třetím finále Plus Oil, který opět byl doprovozen slušným počtem příznivců, kteří ale projevem vzhledem ke svému počtu opět spíše zklamali. Nepředvedli žádné choreo, pouze se vytasili s vlajkou, kterou ani nedokázali pořádně roztáhnout na tribuně.

Z naší strany jsme připravovali několik druhů chorea, ale někteří jedinci mimo řady UŠP a DraFans OPĚT NEZKLAMALI a i přes prosby, aby byli včas před začátkem druhé třetiny na svém místě, tak dorazili až bůh ví kdy. Další pak měli problémy s triviálním pokynem “Tady máš, na pokyn zvedneš nad hlavu.” Na vině je snad neskutečná náplava, která se do kotle nasocila a kterou tam většina z nás v životě neviděla. Od toho se také odvíjela atmosféra, která byla první dvě třetiny naprostým zklamáním!!! Ale o tom na konci.

V úvodu nakonec vše připraveno a při nástupu hráčů na led roztahujeme nad sektor velký hrad a pod ním nápis “NEDOBYTNÁ PEVNOST”, vše doplněno o všechny domácí výsledky z letošní sezóny (bohužel pár se jich někam zatoulalo, nikdo neví kam!!!). Přesto choreo sklízí pochvalu. Do utkání vstupují aktivněji hosté, také dali gól, který však někteří z nás neviděli. Ve čtvrté minutě totiž byl naproti střídačce Orlové roztažen nápis reagující na neskutečně trapné nářky kouče Flašara na rozhodčí:”FLAŠARE NEBREČ!” Roztahujeme jej naproti střídačce hostů a sklízíme potlesk velice solidně zaplněné východní tribuny, hlavně části za střídačkou hostů. Jakmile se vracíme do sektoru, tak Oilováci dávají první gól, a taky i poslední.

Draci se dlouho trápili a fanoušci jim tentokrát moc nepomáhali. Urputná snaha snad deseti lidí donutit fandit (ne šeptat!!!) i ostatní lidi neslaví úspěch, naopak oni aktivní jsou za chvíli bez hlasu a efekt žádný. Do konce třetiny se daří dát gól, pak se to mírně lepší, aby způsob fandění kotle zase v druhé třetině upadl!!!

Na začátku druhé třetiny chceme roztáhnout velkou žlutomodrou korunu doplněnou o krepové papíry po krajích. Původně mělo mít choreo široké tak 15-20 metrů, ale OPĚT KVŮLI HLOUPOSTI A NEDISCIPLINOVANOSTI některých jedinců se vše nestihlo. DÍKY VŠEM ZA TO, ŽE KAZÍ PRÁCI A NADŠENÍ DALŠÍCH!!! V efektu tedy nevyznívá tohle choreo valně. Navíc se fandí ještě hůř než v 1. třetině, kotel je obklíčen dětmi a nějakými nanynkami, které jen tupě civí a slintají nad hráčema na střídačce. Jebat vás a příště si jděte stoupnout někde jinde!

Sektor hostů je naopak ve druhé třetině nejhlučnější, nicméně i tak jejich podpora a fandění je spíše nudná podívaná na postávající lidi se založenýma rukama, snaží se jen pár jedinců, kteří nejsou v dresech, zatímco těch 40 odresovaných působí s tím svým nezaujatým postojem mírně trapně.

Z nasranosti na hanebné fandění odmítáme vydat na začátku třetí třetiny balonky v rámci třetího chorea s tím, že pokud budou lidi fandit líp, tak balonky dostanou! (Fandili líp, stejně nakonec nic nedostali, tak si to schováme na první barážové utkání doma :-D ). Navíc dochází k hlasité domluvě lidem. Proto možná na třetí třetinu stojí v okolí kotle méně čumilů a gaučáků. Atmosféru pak značně ovlivnil výkon Draků a také gól Červa! Od té doby byl orlovský kotel jen vidět, ani náhodou už nebyl slyšet. Kotel se konečně probral, navíc se začal přidávat i zbytek stadiónu a chvílemi se spolupráce přetavila v obrovský řev, který hnal Draky do útoku. Bohužel své demence v poslední třetině osvědčili Ivan a pak Studený, který zklamal. Jeho prasácký zákrok na Drtila po odehrání kotouč sudí Skoupý trapně přehlédl, nechal navíc beka napospas možným zraněním a Studený se ze střídačky vesele smál, jak mladý bek zůstává ležet u hrazení. Tímto si Studený podepsal nenávist a jeho další zápasy proti Drakům si hezky užije.

Už ve druhé třetině Samiec likvidačně sestřelil kolenem Tesaříka, naštěstí ho trefil jen do svalu a ne do kolene, ale takový prasata a dobytek by se měl trestat. Bohužel když ještě za takové zákroky sklízí hráči pochvalu od svých spoluhráčů (i když Luka toho rozumu také moc nepobral), tak je to spíš k smutku. Dost ale láteření nad tím, když někdo nemůže unést prohru.

Orlovští nemají poprvé v utkání založené ruce ve chvíli, kdy je celá hala bouřlivým zpěvem posílá na dovolenou či jim vzkazuje, ať táhnou domů. Mávání našemu kotli šlo fandům z Orlové velmi dobře, asi mají natrénováno i z jiných stadiónů.

Při power-play pečetíme vítězství a se sirénou letí na led přibližně padesát konfet z kotle. Následují oslavy, kdy se sbíhá k ledu pogratulovat hráčům osobně. Po vláčku a dračí lodi odjíždí hráči do kabin, ale i tak na tribuně na naše výzvy zůstává dost fandů a začíná vyvolávání týmu zpět na led. Nakonec jsme se dočkali, hráči se vrátili a ještě děkovačka pokračovala. Snažili jsme se také nevstupovat na led, protože místo na výsluní si zasloužili jen a pouze hráči. My to dodrželi, bohužel ostatní moc ne.

Při návratu na led ještě jednou na střídačce roztahujeme hrad a pod hrazením i nápis. Velmi povedená děkovačka, na hráčích je vidět, že už toho mají plné kecky.

P.S.: Hostující kotel se prezentoval sice slušným fanděním, nicméně bez většího zápalu až na pár jedinců, kteří byli paradoxně bez dresů a neúnavně se snažili rozfandit ostatní. Ti většinou odpovídali jen aby se neřeklo. Ve třetí třetině hosté nebyli vůbec slyšet, i kdyby se snažili sebevíc. Vcelku žádnej zajímavej chorál, prakticky se opakovaly pořád dokola tři pokřiky. V první třetině navíc začali prozpěvovat naprosto stejný pokřik, co jsme v té době už zpívali my. Divný.

P.S.2.: Stavil se za mnou známý z Ostravy, který zvládl letos pár zápasů Orlové doma, a upřímně říkal, že takový rachot v Orlové nemají. Ta spolupráce tribun se nedá srovnat s tím, jak se fandí tam. Budiž tohle poklonou.

P.S.3.: Náplava musí příště do prdele! Nechápu, proč se ke kotli serou lidi, kteří drží hubu! (viz foto zcela dole).

FOTKY CHOREO


NÁPLAVA V KOTLI :-\


Všeci se radují, jenom šampónek stojí a čumí! Tak proč se k tomu kotli sereš?! NAPOSLEDY!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>